Árak

Hopszala Ezermester Árai

Célunk, hogy kifogástalan szolgáltatást és kiváló minőséget nyújtsunk megfizethető áron! Nem a legolcsóbb, hanem a legmegbízhatóbbá szeretnénk válni. Szerintünk ez az egyetlen olyan cégfilozófia, amely hosszú távon a költségek szempontjából is a legkedvezőbb feltételeket biztosítja Ügyfeleink számára.

Az átlátható és egyszerű ár kialakítása érdekében munkadíjunkat órabérben, illetve napidíjban adjuk meg. Ennek ellenére nem az időnket, hanem kizárólag a teljesítményünket szeretnénk Ügyfeleinkkel megfizettetni.
A munkaidő meghatározásánál mindig a leghatékonyabb megoldást keressük meg, ami nemcsak Ügyfeleink, hanem saját érdekünk is.

Kiszállási díjat Győrben és 5km-es körzetében nem számolunk fel!

Ha több kisebb javítani- vagy szerelnivalót szeretne egyszerre elvégeztetni, akkor a Hopszala Ezermester a legkedvezőbb megoldás.

Az árajánlat-adással kapcsolatban további részleteket az üzletszabályzat pont alatt talál. Az áraink a 27%-os általános forgalmi adót tartalmazzák! Nem használunk apró betűket, rejtett költségeket!

Hopszala Ezermester Óradíj (megkezdett óránként, 1 illetve 2 munkatárs esetén):
Munkanapokon (hétköznap 8 és 16 óra között):
Megkezdett óránként: 8.000,-Ft + áfa azaz 10.160,- Ft

Munkaidőn túl (16-óra után) : 10,000,-Ft + áfa azaz 12.700,-Ft
Hétvégén (Szombat, Vasárnap):
Megkezdett óránként: 14.000,-Ft +áfa azaz 17.800,-Ft
Hivatalos ünnepnapokon: megkezdett óránként: 18.000,-Ft + áfa azaz 22.860,-Ft
Sürgősségi felár (alkalmanként egyszer kerül felszámolásra): 6.000,-Ft+áfa azaz 7.620,-Ft

2- fő felett a plusz munkatársak óradíja / fő:
Munkanapokon (hétköznap 8 és 16 óra között):
Megkezdett óránként: 5.000,-Ft + áfa azaz 6.350,-Ft

Munkaidőn túl (16-óra után) : 7.000,-Ft + áfa azaz 7.620,-Ft
Hétvégén:
Megkezdett óránként: 12.000,-Ft + áfa azaz 15.240,-Ft
Hivatalos ünnepnapokon óránként: 16.000,- Ft+áfa azaz 20.320,-Ft

Egyedi kedvezményekért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Klímafertőtlenítési árak >>>

Karbantartási szerződés esetén az árak külön megegyezés tárgyát képezik!

Nagyobb munkák esetén napidíjat számolunk. A munkát általában reggel 8 órakor kezdjük, de az Ügyfél igénye szerint ettől el tudunk térni. Két napnál nagyobb időigényű munkák ára egyedi megállapodás tárgyát képezi.

Rendszeres kapcsolat és a karbantartandó ingatlan felmérése után átalánydíjas szerződéskötésére is lehetőség van, lakásokra, családi házakra, társas házakra, irodákra egyaránt. További egyedi kedvezményekről az üzletszabályzat pont alatt tájékozódhat.

A munkadíj a kisebb anyagköltségeket – a munkadíj 5%-át meg nem haladó mértékig – és a takarítás költségét is magában foglalja. Nagyobb mennyiségű vagy egyedi igényeket kielégítő anyagok, alkatrészek árát külön felszámoljuk. Árváltoztatás jogát fenntartjuk!

2018. január 2-tól a környezet tudatosság és a várható törvényi szabályozás változása miatt áttérünk az online számlázásra, illetve az E-számlák kibocsájtására! 

A változásokkal kapcsolatban felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a megrendeléskor a fentiek elfogadása után tudjuk csak a megbízásokat teljesíteni, ennek megfelelően E-számlák kiállításának tudomásul vételét követően tudjuk csak a megbízásokat teljesíteni!

Köszönjük megértésüket!