Üzletszabályzat

Hopszala Ezermester Üzletszabályzat

Szakembereink 24 órán belül visszahívják az érdeklődőket. Ennek érdekében az e-mail-es jelentkezésben adják meg telefonszámukat.

A telefonos egyeztetés után megadjuk az elvégzendő munkálatok körülbelüli időigényét és az ebből következő árat, valamint egyeztetünk egy időpontot. Végső árajánlatot a helyszín személyes felmérése után adunk.

A végleges ár megadása után az Ügyfél elállhat a szolgáltatás megrendelésétől. Ellenkező esetben szakemberünk azonnal hozzákezd a munka elvégzéséhez.

A Hopszala Ezermester Győrben és kőrnyékén nyújt szolgáltatást.

Egyedi megállapodás alapján Győr-Moson-Sopron megyén kívül is vállalunk munkát.
Ügyfeleink, telefonon vagy e-mail-ben minden nap, non-stop kereshetik a Hopszala Ezermestert!


Összetettebb feladatokhoz a Hopszala Ezermester az ár elfogadása után, közösen egyeztetett időpontban kezd hozzá. Nagyobb anyag- vagy időigényű munkák esetén a helyszín felmérése után írásban adunk árajánlatot.
A munkadíjat akkor is csak az előzetesen kalkulált órák száma után kell kifizetni, ha a szolgáltatás végül több időt vesz igénybe. Az egy napnál rövidebb időigényű munkák esetén, ha az előre jelzettnél korábban végzünk, akkor csak a tényleges munkaidő díját kell kifizetni.

A Hopszala Ezermester az előzetesen egyeztetett időponthoz képest minden óra késés után 10%-ot elenged a munkadíjból. Kivételt képeznek azok az esetek, amikor a késést előre nem látható vis maior okozza, és azt az Ügyfélnek a vis maior bekövetkeztekor telefonon azonnal jelezzük.

A Hopszala Ezermester szolgáltatásával kapcsolatos esetleges minőségi kifogások rendezéséhez a bejelentéstől számított 48 órán belül hozzákezd. A törvény által kötelezően előírt (20.000 Ft feletti szolgáltatási érték esetén hat hónap) jótálláson túl minden olyan esetben is korrigálja a hibát, amikor bizonyítható a felelősségünk.
Átalánydíjas szolgáltatásunkra igényt tartó Partnereinkkel külön szerződésben rögzítjük az együttműködés feltételeit. Az üzletszabályzat változtatásának jogát fenntartjuk.

2018. január 2-tól a környezet tudatosság és a várható törvényi szabályozás változása miatt áttérünk az online számlázásra, illetve az E-számlák kibocsájtására! 

A változásokkal kapcsolatban felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a megrendeléskor a fentiek elfogadása után tudjuk csak a megbízásokat teljesíteni, ennek megfelelően E-számlák kiállításának tudomásul vételét követően tudjuk csak a megbízásokat teljesíteni!

Köszönjük megértésüket!

Ízelítő Szolgáltatásainkból

•Asztalos munkák •Festés-mázolás, tapétázás •Nyílászárók szigetelése, javítása
•Csempézés, járólapozás •Zárcsere •IKEA bútorok összeállítása
•Klímafertőtlenítés •Kaputelefon szerelés •Villanyszerelés