Klímafertőtlenítés = Egészség!

A nem megfelelően fertőtlenített légkondicionálókban elszaporodhatnak a vírusok, penészgombák, baktériumok, pollenek elősegítve a légúti fertőzések, tüdőgyulladás, asztma, allergia kialakulását.

A tüdőben megtelepedő gombák gyulladást okozhatnak, és akár gyenge immunrendszerű embereknél az egész szervezetet érintő gombafertőzés is előfordulhat.

hopszala_logo[1]

Jó tudni, hogy a klímaberendezés nem a kinti friss levegőt fújja be a helyiségbe, hanem a helyiség levegőjét hűti és forgatja vissza!

Miért fontos az éves klímafertőtlenítés?

A hűtési szezon alatt a klímaberendezés jelentős mennyiségű, a levegőben megtalálható, szennyeződést szív magába. A beltéri egységben lévő szűrőrendszer elsődleges funkciója, hogy ezen a szűrőn telepedjenek meg a levegőből kiszűrt anyagok, és azok ne jussanak vissza a lehűtött levegőbe. Egy elhanyagolt és nem szakszerűen, kellő rendszerességgel tisztított klímaberendezés beltéri egységének felületén, ventilátorán, csepptálcájában lerakodott szennyeződésen kialakulhatnak a baktérium-, gomba-, és penésztelepek. A készülék elindításakor pedig a megtelepedett kórokozókat a helyiség levegőjébe juttatjuk. Onnan a szemünkbe, orrunkba, tüdőnkbe jutva különböző légúti megbetegedéseket kaphatunk el, mint például: az allergia, asztma, legionella.

 

A klímafertőtlenítés az Ön igényeit szolgálja, hogy valóban élvezhesse a berendezés nyújtotta előnyöket.

A klímafertőtlenítés, nem csak annyiból áll hogy  aerosolt permetezünk a készülék „lamellái” közé hanem a beltéri egység belső részeit kiszerelve kell alaposan megtisztítani a rájuk rakodott szennyeződésektől, és aztán vegyszeres  fertőtlenítést elvégezni.

A klímaberendezés igénybevételétől függően évente egy, illetve több alkalommal szükséges a klíma fertőtlenítését szakemberrel elvégeztetni.

Rendelje meg a gondtalan nyár alapjait!

Hívjon most: +36 70 391-0771, vagy írjon: hutestechnika@hopszala.hu

Személygépjármű, tehergépjármű és egyéb gépjármű klíma fertőtlenítést, töltést nem vállalunk!

Miért áramlik poshadt szag a beltéri egységemből?

A klímaberendezést használók biztosan tapasztalták már, hogy a készülék bekapcsolásakor poshadt szag áramlik a beltéri egységből. Ez a jelenség leggyakrabban a hosszabb üzemszünet után, illetve az elhanyagolt és nem szakszerűen tisztított gépeknél fordul elő .

A kellemetlen szagokat okozó anyagokon túl még számos különböző gomba- és baktériumtenyészet is megtelepedhet a beltéri egység belsejében!

Mi is a Legionella baktérium? Miért veszélyes?

A Legionella baktérium története 1976-ra nyúlik vissza, amikor Philadelphiában az Amerikai Légió nagygyűlésén megfertőződött több száz légiós, és 34-en meghaltak a Legionella baktérium kórokozó miatt. A fertőzésért a központi légkondicionáló berendezésben levő kórokozó volt a felelős. A baktériumot ekkor azonosították és dokumentálták először. Ma már a tudósok jól ismerik a Legionellát.

Alapvetően kétféle betegséget okozhat. Az enyhébb lefolyású betegség a Pontiac-láz, ami az influenzához hasonló tünetekkel jár, és általában nem is azonosítják mint Legionella-fertőzés. A másik típusa a súlyosabb, a típusos tüdőgyulladás, ami végzetes is lehet. A gyógyításhoz elengedhetetlen a korai felismerése a betegségnek.

Az egészség megőrzése = szakszerű klímafertőtlenítés Győrben és 10km-es körzetben, (Győrújbarát, Győrújfalu, Abda, Vámosszabadi, Ménfőcsanak, Győrszentiván) ingyenes kiszállással!!

A Legionella baktérium felsokszorozódásának elkerülésére jól ismert módszer a vegyszeres fertőtlenítés és a rendszeres ellenőrzés!

Klímafertőtlenítési ár:

Klíma NANOSEPT® -tes (ezüstcoloidos) fertőtlenítés: 20.000,- Ft  + Áfa (Bruttó 27.500,- Ft)

Split oldalfali 3,5Kw-os készülék esetén, max. 3méter magasságig szerelve.

Tartalmaz:

 • Beltéri egység szűrő betétek tisztítása NANOSEPT® klímatisztító, fertőtlenítő folyadékkal, mosása vízzel.
 • Hőcserélő egység  tisztítása NANOSEPT® klímatisztító, fertőtlenítő folyadékkal
 • Légjáratok tisztítása NANOSEPT® klímatisztító, fertőtlenítő folyadékkal, mosása vízzel.
 • Burkolat tisztítása.

Klíma NANOSEPT® -tes (ezüstcoloidos) fertőtlenítés: 35.000,- Ft  + Áfa (Bruttó 44.450,- Ft)

Split oldalfali 3,5Kw-os készülék esetén, max. 3méter magasságig szerelve.

Tartalmaz:

 • Beltéri egység szűrő betétek tisztítása NANOSEPT® klímatisztító, fertőtlenítő folyadékkal, mosása vízzel.
 • Hőcserélő egység  tisztítása NANOSEPT® klímatisztító, fertőtlenítő folyadékkal.
 • Ventilátor lapát tis tisztítása NANOSEPT® klímatisztító, fertőtlenítő folyadékkal.
 • Cseppvíz tálca tisztítása NANOSEPT® klímatisztító, fertőtlenítő folyadékkal.
 • Légjáratok tisztítása NANOSEPT® klímatisztító, fertőtlenítő folyadékkal, mosása vízzel.
 • Burkolat tisztítása.

Mi a NANOSEPT®?

A NANOSEPT® a modern fertőtlenítőszerek új generációja, amelyet nanotechnológiával állítanak elő. A NANOSEPT® egy komplex rendszer. A nem ionos tenzidek tisztítóhatást fejtenek ki, míg az aktív oxigén a felületeken, oldatokban azonnali antimikróbás hatást fejt ki igen széles spektrumban. Ezt az antimikróbás hatást terjesztik ki időben a nanoezüst részecskék akár több napon keresztül, amelyet a laboratóriumi tesztek igazolnak.

Az ezüst nanorészecskékkel történő fertőtlenítés előnyei:

 •  azonnali hatás
 • hosszan tartó hatás
 • környezetre ártalmatlan: aldehid- és klórmentes
 • száradás után nem toxikus

Összetétel:

 • hidrogénperoxid 5 %
 • ezüst és réz kolloid < 0.05 %
 • nem ionos tenzid
 • desztillált víz

Rendelje meg a gondtalan nyár alapjait!

Személygépjármű, tehergépjármű és egyéb gépjármű klíma fertőtlenítést, töltést nem vállalunk!

2018. január 2-tól a környezet tudatosság és a várható törvényi szabályozás változása miatt áttérünk az online számlázásra, illetve az E-számlák kibocsájtására! 

A változásokkal kapcsolatban felhívjuk a megrendelőink figyelmét, hogy a megrendeléskor a fentiek elfogadása után tudjuk csak a megbízásokat teljesíteni, ennek megfelelően E-számlák kiállításának tudomásul vételét követően tudjuk csak a megbízásokat teljesíteni!

Köszönjük megértésüket!

Hívjon most: +36 70 391-0771, vagy küldjön üzenetet:

 

Ön Neve (kötelező)

E-mail Címe (kötelező)

Telefonszáma (kötelező)

Hány db készüléket szeretne fertőtleníteni?

Melyik hétköznapi napszakban szeretné a munkavégzést?

Megrendelő típusa:

Üzenet

Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom!

Kérem jelölje be a négyzetet!